Tryco

Ahol a minőség és környezettudatosság szórakoztató játékokban egyesül.

A márka

Bővebben a Tryco-ról

A Tryco egy új, feltörekvő márka, amely 2019-ben indult útnak Belgiumban és Hollandiában. Azóta már rengeteg gyermeknek okozott boldog perceket, most pedig végre megérkezett Magyarországra is!

A Tryco termékei minőségi anyagokból készülnek, és mindegyiknek megvan a maga egyedi kialakítása. Az alakzatokat, formákat és színeket gondosan választják ki az alkotók, figyelembe véve a legújabb trendeket és azt, ami leginkább vonzza a gyermekek figyelmét.
A Tryco kollekciója követi a trendet, éppen ezért a gyerekek számára vonzó és szórakoztató. Minden egyes darabja fejleszti a logikus gondolkodást, a motorikus készségeket, a képzelőerőt, és mindemellett kiváló minőségű fából készül. Nem kérdés, hogy minden gyerek szobájában ott a helye!

Tryco Baby

Miért a Tryco?

Innovatív

Innovatív

A Tryco mindegyik terméke egyedi tervezéssel készül reagálva az aktuális trendekre.
Gondosan letesztelt

Kiváló minőség

Csak a legjobb anyagok felhasználásával dolgoznak, termékeik soha nem kerülnek a gyermekek kezébe, amíg azokat alaposan nem tesztelték
Környezetbarát

Környezetbarát

Gondosan előállított termékek, melyek a Földnek és a pénztárcának is kedveznek.

Kategóriák

Tryco fajátékok

Tryco fajátékok

A fajátékok évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ha pedig már fajáték, akkor nem kérdés: Tryco!
Tryco játékok

Tryco hintalovak

Kattints bátran, itt megtalálod a gyermeked egyéniségéhez leginkább passzoló hintalovat.

Baba felszerelések

Baba felszerelések

Mi a legkisebbekre is gondolunk! A Tryco termékeinek célja, hogy megkönnyítsék mind az édesanya mind pedig a baba mindennapjait.

Legyél Te is viszonteladó!

Viszonteladói együttműködési lehetőséget biztosítunk cégeknek, vállalkozásoknak. Együttműködési feltételeinkről és ajánlatunkról bővebben itt olvashatsz.