Label Label fa játék tűzhely rózsaszín

Főznél valamit? Egy szempillantás alatt összerakod ezt a gyönyörű Label Label fa játék tűzhelyet és már kezdődhet is a móka! Bárhová magaddal viheted és összedobhatsz egy reggelit, ebédet vagy vacsit az egész  családnak. 

Minőségi FSC tanúsítvánnyal rendelkező fából készült és kíméletes vízbázisú festékkel festették meg lágy rózsaszín színére. Ezzel a mini konyhával bárhol, bármikor főzhetsz.

A játék tartalma:
🔸 serpenyő
🔸 főző edény  fedővel
🔸 spatula
🔸 kés
🔸 kanál
🔸 só-bors szóró

Süss lassú tűzön, állítsd be a hőmérsékletet a gombok segítségével. Amikor elkészültél csak pakolj be mindent és össze is csukhatod az össze kellékkel együtt. Szuper gyors, egyszerű és praktikus.
Ezek a szerepjátékok nagyban fejlesztik a képzelőerőt, a finommotoros készségeket, logikus gondolkodást és a kommunikációt. Készíthetitek többen is, akad teendő bőven 🙂
Más színben is kapható: zöld

Fa játék tűzhely
Méret: 30 cm x 27,5 cm x 24 cm
Kor: 3 éves kortól
Anyaga: fa
CE minősítésű

✅TÖBBSZÖRÖSEN TESZTELT
A Label Label játékok CE minősítéssel rendelkeznek és megfelelnek az európai játékbiztonsági előírásoknak
🌍KÖRNYEZETTUDATOS
FSC minősített fából készült termékek és bababarát, vízbázisú festékkel kezelt
💗SZERETETTEL TERVEZVE
A játék amely boldoggá teszi a mindennapokat különös gonddal készült, hogy tartós játéka legyen kicsiknek és nagyoknak

Aki a belga Label Label játékait választja gyermekének, garantáltan tartós játékot kap. Stílusa letisztult, a gyermekek számára mégis figyelemfelkeltő. Termékei nem csupán szórakoztatóak, de készségfejlesztőek és dekoratívak is. A Label Label különös figyelmet szentel a minket körülvevő környezetre, és tudatosan állítja elő termékeit így óvja gyermekeink jövőjét.