Label Label fa játék kenyérpirító rózsaszín

Nyamiiii… Megkívántál egy ínycsiklandó reggelit? Semmi akadálya! Mostantól te készítheted a családnak a legfinomabb reggeliket, a Label Label kenyérpirítója nem hagy cserben 😉

Ez a kenyérpirító tökéletesen beleillik a Label Label játékkonyhájába. Mostantól a család nyugodtan aludhat tovább, megvan a reggelik felelőse 🙂 Csak tedd a kenyeret a pirítóba, állítsd be a pirítás mértékét, nyomd le a kart és várd meg míg kipattan az elkészült aranybarna kenyered.

A szett tartalma:

🔸 1db kenyérpirító
🔸 2db kés
🔸 2db tányér
🔸 1db kakaó
🔸 2 szelet sajt
🔸 2 szelet kenyér
🔸 1db vaj

Tipp: Reggeli után főzz egy kávét is a Label Label fa játék kávéfőző szettel

Más színben is kapható: zöld

 

Fa játék kenyérpirító
Méret: 18,5 cm x 8,8 cm x 10,8 cm
Kor: 3 éves kortól
Anyaga: fa
CE minősítésű

Tudtad, hogy a reggeli az egyik legfontosabb étkezés a nap során? Nem is lehetne a családnak jobb dolga, mint hogy a te saját készítésű toastod fogyasszák el reggelire az általuk választott feltétel. Ez a kenyérpirító minőségi FSC tanúsítvánnyal rendelkező fából készült és kíméletes vízbázisú festékkel festették meg lágy rózsaszín színére.

Ki hinné, hogy egy reggeli elkészítése alatt még fejleszti is készségeit a gyerkőc? Ezek a szerepjátékok nagyban fejlesztik a képzelőerőt, a finommotoros készségeket, logikus gondolkodást és a kommunikációt. Készíthetitek többen is, akad teendő bőven 🙂

TÖBBSZÖRÖSEN TESZTELT
A Label Label játékok CE minősítéssel rendelkeznek és megfelelnek az európai játékbiztonsági előírásoknak
KÖRNYEZETTUDATOS
FSC minősített fából készült termékek és bababarát, vízbázisú festékkel kezelt
SZERETETTEL TERVEZVE
A játék amely boldoggá teszi a mindennapokat különös gonddal készült, hogy tartós játéka legyen kicsiknek és nagyoknak

Aki a belga Label Label játékait választja gyermekének, garantáltan tartós játékot kap. Stílusa letisztult, a gyermekek számára mégis figyelemfelkeltő. Termékei nem csupán szórakoztatóak, de készségfejlesztőek és dekoratívak is. A Label Label különös figyelmet szentel a minket körülvevő környezetre, és tudatosan állítja elő termékeit így óvja gyermekeink jövőjét.