Label Label fa játék kávéfőző szett zöld

Ezzel a Label Label fa játék kávéfőző szettel a gyerkőcök igazi baristák lehetnek! Engedd, hogy a kis baristád készítsen neked egy ínycsiklandó finom lattét, a legnagyobb örömmel fogja neked elkészíteni. ☕

Csak dőlj hátra és élvezd a finom espressot amit gyermeked nagy gonddal és még annál is nagyobb szeretettel készített neked. Ez a kávéfőző minőségi FSC tanúsítvánnyal rendelkező fából készült és kíméletes vízbázisú festékkel festették lágy rózsaszín, fehér és szürke színűre.

A játék tartalma:
🔸 egy kávéfőzőgép
🔸 2 csésze kanállal
🔸 egy tejes üveg
🔸 3 kávé kapszula

Más színben is kapható: rózsaszín

A Label Label fa játék kávéfőző szettje nem csupán gyönyörű és tartós játék, de úgy is működik, mint egy igazi kávéfőző….tedd a kávékapszulákat a filterbe, állítsd be a kávéd erősségét, hogy 1 vagy 2 csészét szeretnél lefőzni és már főhet is a KÁVÉ 🙂 Utolsó lépésként egy finom tejhabot is készíthetsz a tetejére, hogy fokozd az élvezeteket!

Fa játék kávéfőző szett
Méret: 17 cm x 15 cm x 22 cm (1kg)
Kor: 3 éves kortól
Anyaga: fa
CE minősítésű

A játék valódisága segít a képzelőerőt fejleszteni, kiváló szerepjáték kicsiknek és nagyoknak. Nagyszerű és minőségi időtöltés a gyerekeknek és az egész családnak miközben a kicsik szem-kéz koordinációja is fejlődik.
Tökéletesen mutat a gyerekszobában,d e akár a nappali hangulatát is emeli köszönhetően trendi és letisztult stílusának.

✅TÖBBSZÖRÖSEN TESZTELT
A Label Label játékok CE minősítéssel rendelkeznek és megfelelnek az európai játékbiztonsági előírásoknak
🌍KÖRNYEZETTUDATOS
FSC minősített fából készült termékek és bababarát, vízbázisú festékkel kezelt
💗SZERETETTEL TERVEZVE
A játék amely boldoggá teszi a mindennapokat különös gonddal készült, hogy tartós játéka legyen kicsiknek és nagyoknak

Aki a belga Label Label játékait választja gyermekének, garantáltan tartós játékot kap. Stílusa letisztult, a gyermekek számára mégis figyelemfelkeltő. Termékei nem csupán szórakoztatóak, de készségfejlesztőek és dekoratívak is. A Label Label különös figyelmet szentel a minket körülvevő környezetre, és tudatosan állítja elő termékeit így óvja gyermekeink jövőjét.