Rólunk

Tudatos

Készségfejlesztő

Vevőcentrikus

Ez a három jelző ami leginkább illeti a Bemytoy által forgalmazott Label Label és Tryco brandeket.

Tudatosak, hiszen gondos tervezői munkát követően kizárólag minőségi anyagokból készítik
termékeiket az olykor legkevésbé sem kíméletes felhasználóinak, a gyerekeknek. Tudatosak, hiszen a
tervezés során minden lehetséges tényezőt figyelembe vesznek, hogy a lehető legbiztonságosabb
terméket alkossák meg. És tudatosak akkor is amikor gondolnak a környezetre és a lehető
legkíméletesebben, legkevesebb károsanyagkibocsájtással és FSC tanúsított fából készítik játékaikat.

Készségfejlesztők, hiszen széles választékukkal szinte minden korosztályt lefednek, és szórakoztatnak, sőt játszva tanítanak. Szerepjátékaikkal fejlesztik a szókincset, képzelőerőt és a szociális készségeket. Építőikkel a finommotorika és a szem-kéz koordináció fejlődik. Ezek azok a fejlesztendő területek amelyek stimulálása elengedhetetlen főként a gyermek első 5 évében.

A felsoroltak alapján is talán látható, hogy mennyire vevőcentrikus mindkét brand és jómagunk is, hiszen minden kiindulópont egyetlen és legfontosabb eleme a vevő, a felhasználó, a gyermek! Hiszünk benne, hogy ezek az természetes játékok a maguk egyszerűségével sokkal többet tudnak jelenteni hosszútávon. Nem csupán egy jó játék, nem csupán fejleszt, hanem a gyermekkort is meghatározza, azt amire majd boldogan fogunk visszaemlékezni. Ezek az időtálló játékok értéket teremtenek, hiszen nem csak gyermekeink, de még unokáink is játszhatnak majd vele.

Legyél Te is viszonteladó!

Viszonteladói együttműködési lehetőséget biztosítunk cégeknek, vállalkozásoknak. Együttműködési feltételeinkről és ajánlatunkról bővebben itt olvashatsz.